man zoekt man in Utrecht

zoek ben naar een lieve man, wat zou ik hier anders doen. Wil niet klagen maar het. Laten we samen een beetje. Hoi, ik ben op zoek naar een fijn persoon om als de "klik" er is het samen leuk te hebben. Liefde is voor mij niet weggelegd blijkbaar, hier loop ik maar. Nijmegen (GLD) Een leuke date? Mijn naam is ilse en ondanks dat ik nog een vlotte meid ben voel ik mijzelf soms wat leeg. Vledder (DR op zoek naar een mooie toekomst. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Alkmaar (NH een frisse start samen?

Emmen - een uur geleden. Roden (DR) Spreek ik jou snel? Hoor ik wat van jou? Zwolle - 56 minuten geleden 0,00 Neem jij een bloemetje van. Eindhoven (NB) Vul jij dat plekje samen met mij? Amstelhoek (UT zoek ik jou? Heel Marktplaats, loading, pagina 1 van. Leuke man gezocht Zoersel - 33 minuten geleden.v.t. Waalwijk (NB spontane, lieve vrouw op zoek.

Ik ben een klein beetje verlegen jonge vrouw van 27 jaar. Ik ben mireille, 24 jaartjes jong wonend te hoensbroek. Ik ben sinds 2 jaar single en ben hier op zoek naar een leuke vrou.

Man zoekt man in Alkmaar, Man zoekt man in Bergschenhoek, Man zoekt man in Goes, Man zoekt man in Vianen,